Om boken - När du älskar fler än en

Om boken - När du älskar fler än en

Författaren Caroline Bergmann har släppt boken När du älskar fler än en - Flersamhet, polyamori & öppna relationer på Lava Förlag

Den 26 november 2022 släpptes den första svenska boken om flersamhet. I Boken När du älskar fler än en av Caroline Bergmann får du möta personer som öppet berättar om sina val och praktiska lösningar för att få flersamma relationer att fungera. Att vara polyamorös innebär olika saker för olika människor men det som är gemensamt är att det finns en öppenhet för att kunna känna kärlek i flera relationer samtidigt.

Att vara i en relation kan vara både härligt och svårt, men hur är det att vara i kärleksrelationer med flera personer samtidigt? Hur kan kommunikation och överenskommelser se ut.

Det finns många aspekter av flersamhet och mycket fördomar om relationer överlag, hur de ska vara och kännas. Den här boken syftar till att ge ett vidgat perspektiv på hur olika vi relaterar till andra människor så att fler kan leva det liv just de vill, utan att begränsas av normer.

Författaren Caroline Bergmann har själv levt flersamt i 10 år, och hon har mött och intervjuat personer som på olika sätt berörs av polyamorösa och öppna relationer. Hon vill med denna bok dela både det fina och det svåra med flersamhet.

För kontakt med författaren: flersamt@gmail.com

För mer information och recensionsexemplar kontakta:
jimmy.sjokvist@lavaforlag.se

Boken kan antingen köpas direkt från författaren eller från exempelvis Adlibris.

när du älskar fler än en | Adlibris
Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom när du älskar fler än en Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 249 kr och snabb leverans. | Adlibris
Recension från BTJ